L'Ajuntament porta a terme un programa de suport a l'associacionisme que inclou tant l'atorgament de subvencions com la cessió d'equipaments i d'altres infraestructures o assessorament.

L'objectiu és fomentar el treball transversal i la col·laboració entre el propi Ajuntament i les associacions, i també dins la mateixa xarxa social. Sumar esforços entre totes les entitats i persones que treballen per a que el nostre sigui un poble viu i ric en tradicions i activitat cultural.

 

PLA DE REACTIVACIÓ CULTURAL DE SANT PERE DE RIBES

El Pla de Reactivació Cultural de Sant Pere de Ribes és una eina per prioritzar l’acompanyament dels sectors culturals i ajudar-los a desenvolupar les seves activitats. És una proposta confeccionada com un recull d’iniciatives impulsades des de l’ajuntament, de la xarxa associativa i els agents culturals que es completa des de la interlocució amb les diferents entitats i actors del sector.

El món cultural s'ha vist obligat  a aturar pràcticament tota la seva activitat i el Pla de Reactivació Cultural vol protegir i fer suport al teixit cultural, social, amateur i professional en un sentit ampli per tal de reprendre l’activitat cultural el més aviat possible tot i els condicionants que tenim.

Aquesta acció de suport als agents culturals del poble té la voluntat de respondre a les principals necessitats del sector i es fixa en dos objectius bàsics:

•          Acompanyar i donar suport al sector cultural durant la crisi.

•        Preparar el sector per a una represa el més ràpida possible en la mesura que les  condicions sanitàries i socials ho permetin.

Posem al vostre abast les Bases Reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència no competitiva del BANC DE PROJECTES CULTURALS per a l’any 2021 com un instrument que ajudi a desenvolupar accions del camp cultural per tal de recuperar el to cultural del poble el més aviat millor.