Deixalleria fixa

C/ Boters, s/n.

(Polígon industrial Vilanoveta)

08812 Les Roquetes – Sant Pere de Ribes

Tel. 93 893 51 11

Ubicació al Google Maps

 
La deixalleria municipal és una instal·lació especialment equipat per a rebre i emmagatzemar les deixalles que no són objecte de recollida domiciliària. Es poden portar els següents residus: runes, restes vegetals, voluminosos, envasos lleugers, fustes, tèxtil, piles, bateries, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, vidre, paper, cartró, ferralla, pintures, vernissos, medicaments, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals.
 

Condicions d'ús de la instal·lació

  • Cal tenir targeta d'usuari (que es sol·licita a través de les OAC).
  • Hi ha limitacions de volums i d'alguns materials.

 

Bonificacions fiscals

L'ajuntament aplica el 20% de descompte al rebut de les escombraries a les persones usuàries que utilitzen la deixalleria un mínim de 12 vegades/any.

 

Horaris

Deixalleria mòbil

La deixalleria mòbil està equipada amb un servei de recollida de residus domèstics que s'emplaçarà a diferents espais del municipi per atendre als veïns i veïnes i així, per a petites quantitats de residus, no caldrà que es desplacin a la Deixalleria municipal (ubicada al c. Boters, s/n, del polígon industrial Vilanoveta).

Es tracta, doncs, d’un servei complementari al principal pensat per apropar la recollida selectiva de residus (sobretot per als quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària) a les urbanitzacions i a la ciutadania en general.

Com a novetat, a partir d'ara, es pot trobar la deixalleria mòbil als mercats no sedentaris de Les Roquetes (dimecres) i a Ribes (divendres).

 

 

Què puc portar a la deixalleria mòbil?

Calendari deixalleria mòbil SPR 2021, més informació al díptic enllaçat.

                               

 

 

 

 

 

 

Documents relacionats

Calendari deixalleria